Hundarna kräver mycket motion

Hejsan hoppsan! De här hundarna börjar redan ta kål på mig, jösses vad man får gå ut och gå mycket. Jag har så ont i fötterna så jag tror det kan behövas lite fotvård, faktum är att jag har ont i hela kroppen av all motion så det kan nog vara läge för massage också. Dock så ska jag inte klaga, det är väldigt härligt att ha två små vovvar. Sen att de har så mycket energi och behöver komma ut så ofta var inget jag hade räknat med, men de är å andra sidan bara valpar. Så här års är det dock inga problem att vara ute så mycket förutom att min kondition inte är den bästa, men med lite massage och ännu mera motion så ska ni nog se att jag kommer klara av det betydligt bättre snart. Jag bor lite i utkanten av Hudiksvall och har väldigt nära till skogen så nu går jag mest där med hundarna. Just nu får jag ha dem i koppel med tanke på att de är så små men målet är definitivt att de ska kunna gå lösa, det är krävs däremot lite träning först så att de inte springer iväg. Att gå i skogen tär väldigt mycket på mina fötter så jag behöver nog åka och köpa ett par skor som är lite mer anpassade för den typen av terräng och för motion, men tills dess så får det blir fotvård. Jag har fått någon form av förhårdnad som bildats och ska jag vara ärlig så känns fötterna inte alls bra, men fotvård och massage löser de mesta så jag får nog boka mig en tid omgående. Det här med hundar har verkligen ändrat mina rutiner också, dessa små vovvarna är inga sjusovare direkt utan de är definitivt uppe med tuppen. Vem kunde tro att jag skulle bli en morgonmänniska?