Personlig tränare för att få tillbaka formen

Tjenare alla läsare! Idag tänkte jag skriva om något annat än mina husdjur faktiskt, men jag lovar er att nästa inlägg kommer handla om mina vovvar igen. Vad säger ni om att man kanske ska ta tag i sin motion igen efter ett drygt år utan någon träning. Jag funderar starkt på att använda mig av en personlig tränare i Halmstad för att få tillbaka den fysiska formen som jag hade innan min skada inträffade. Det var ungefär ett år sedan som jag vid en träning på försäsongen slet av mig hälsenan. För er som inte riktigt vet vad det innebär så kan jag säga att det är en smärta som inte går att beskriva, det gör så fruktansvärt ont att man inte vet var man ska ta vägen. Det slutar dock inte där utan det innebär också en begränsad rörelse under en längre tid och det är inget som man kan göra åt saken. En skada i någon muskel kan man alltid träna upp, men hälsenan fungerar inte riktigt så utan det är bara vila som gäller. Jag får kalla kårar när jag tänker tillbaka på den tiden som har gått nu, det har varit en tuff period i mitt liv. Rädslan för att det ska hända igen är stor och jag tror att en personlig tränare kan vara helt rätt väg att gå för att få lite extra hjälp på vägen tillbaka. Utan en personlig tränare så tror jag inte att jag kommer våga köra på ordentligt, vilket egentligen inte är så konstigt med vad jag råkat ut för. Men jag vill kunna komma tillbaka till fotbollen igen och kunna ge mig ut på joggingrundor i Halmstad med mina hundar igen, detta snarast möjligast. Jag känner mig riktigt svag i hela kroppen jämfört med hur jag tidigare var, men nu börjar resan tillbaka!