Våran hunds veterinär i Varberg

Hejsan på er mina fina följare

Våran cocker spaniel-tik fick en ögoninflammation så vi fick åka till våran veterinär i Varberg, men som tur är har medicinen hjälpt och det ser bara efter ett par dagar mycket bättre ut. Det är så skönt att ha en duktig, kunnig och trygg veterinär på så nära håll. Jag är lika mån om att våran hund ska få den bästa vården och omsorgen som jag är ifall någon annan familjemedlem behöver det.

Våran hund är våran ögonsten och hon blev en självklar del av våran familj redan från dag ett. I sommar har hon bott med oss i tre år och hon ger oss så mycket glädje och kärlek. Jag minns första gången vi skulle göra ett besök hos våran veterinär med henne, vi hade heller aldrig varit där, men vi blev så väl omhändertagna så nu vet jag att så länge i bor här så kommer jag inte vilja gå till någon annan veterinär. Har ni hund? Jag är uppvuxen med hund men hade sen ingen under de första åren när jag flyttat hemifrån. Dels så var det en period som jag pluggade och så reste jag en del. Sen ska ju tiden, platsen och ekonomin tillåta det.

Jag har alltid känt att den dagen jag har andra förutsättningar och det passar att ha hund igen då vill jag ha det. Men det har också varit nyttigt att få sakna det och få testa på hur det är att leva utan hund. Nu känns det viktigt och värdefullt att ha det för att barnen också ska få lära sig att ta hand om ett djur och det ansvaret som kommer med ett husdjur. Att det skulle bli hund och inte en katt eller annat djur var vi alla väldigt överens om så det var skönt. Nu ska jag och våran lilla goding gå ut på eftermiddagspromenad. Ha en fortsatt fin dag!