Städservice i Borlänge och härlig hundliv

Hej på er alla goa och glada

Vanligtvis skriver ju jag mest om mig och min hund här på bloggen, men idag ska det även få handla lite om städservice i Borlänge. Det är nämligen så att jag har en faster där som tagit hjälp av städservice och hon är så nöjd. Man behöver ju inte vara gammal eller sjuk för att bli hjälpt av städservice utan det kan ju vara ett sätt att underlätta vardagen för många till exempel barnfamiljer eller så. När hon pratade om sin städservice så fick det mig bara att reflektera över hur mycket tid man lägger på städning och om jag själv skulle kunna tänka mig att anlita en städfirma.

I dagsläget är det ju bara jag och min hund så det känns ju lite onödigt, men om jag haft familj hade jag nog kunnat tänka mig det för att få mer tid med dem. Vissa ser det som en vardagslyx att anlita en städservice och om man nu kan och känner att det är tråkigt att städa som varför inte. Det är i alla fall härligt att min lilla faster i Borlänge är så nöjd med den hjälpen hon får, hon säger att hon får så mycket mer tid och energi över till att spendera med sina pensionärsvänner.

?Det gör mig glad att höra att hon njuter av livet och gör mer av det som ger henne energi och släpper lite grann på några måsten. För hon har ju jobbar och slitit hela livet. Jag tycker kanske inte man ska vänta med att njuta av livet och släppa ifrån sig några måsten tills man är pensionär utan att man gör det så gott för sig som möjligt så snart som möjligt. Vi har bara ett liv. Nu ska jag ut och promenera med min hund, det är något jag verkligen njuter av. Kram på er!